Gevelisolatie Dilbeek

Gevelisolatie met crepi of gevelbepleistering is investering die u moet doen voor een energiezuinig en duurzaam gebouw. Crepi isoleert de buitengevel en zorgt voor een beter binnenklimaat. Dankzij de isolatie met crepi of gevelbepleistering reduceert u de warmteverlies van het gebouw. Hierdoor kunt u op uw energiefactuur besparen. Ook voor esthetiek loont het de moeite om te investeren in gevelisolatie en crepi: u geeft de gevel een aantrekkelijke, egaliserende uitstraling. U kunt uw pand een warme, stijlvolle look geven met crepi in één van de vele afwerkingen. Crepi zorgt er voor dat uw gevel geïsoleerd en beschermd is tegen vochtinfiltratie. Wij werken vaak in Dilbeek, aarzel zeker niet om een vrijblijvende offerte bezorgen. 

Wat is crepi of gevelbepleistering?

Crepi is een dunne laag bezemmortel of kalkmortel waar gipskorrels of zand doorheen zijn gemengd. De mortel wordt vervolgens met een krabber of bezem laagje voor laagje aangebracht om de gevel te bewerken. Deze afwerking heeft een mooie structuur en kleur die zeer decoratief is. Bovendien is crepi een milieuvriendelijk product omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen. Crepi biedt ook een goede isolatie en is daarom ideaal voor het isoleren van buitenmuren. Crepi wordt meestal aangebracht voordat andere soorten gevelisolatie worden aangebracht, maar het kan zelfs alleen worden gebruikt om de gevel te isoleren. Het is waterdicht, kleurecht en wetlook, waardoor he

De voordelen van Gevelbepleistering of crepi

  • Crepi is een natuurlijk afwerkingsmateriaal die je gevel beschermt tegen vocht
  • Het geeft je gevel een egaal uitzicht
  • Het is snel te plaatsen
  • verkrijgbaar in heel wat kleuren.  Hierdoor kunnen we het doen passen bij alle stijlen van klassiek en landelijk tot modern en strak.
  • Het is een betaalbare isolatievorm die zich terug verdiend op lange termijn.

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor uw gevel? 

Gevelrenovatie in Vlaams-Brabant. Het uitslijpen van de voegen, zandstralen van de tegels en het hervoegen.

Het uitslijpen, zandstralen en hervoegen van uw gevel

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet.  Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Het Schilderen en kaleien van een gevel in Vlaams-Brabant. Deze gevel is volledig in het wit geschilderd.

Schilderen of kaleien van uw gevel?

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Gevebepleistering in een beige tint. Deze Gevele in de provincie Vlaams-brabant is volledig bepleisterd en geïsoleerd.

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken in heel Vlaams-brabant!

In volgende gemeentes zijn we het heel vaak actief om crepi te plaatsen.

Uw gemeente staat hier niet tussen? Geen probleem wij doen zeker ook gevelwerken en gevelrenovaties buiten deze regio. Vraag uw vrijblijvende offerte!