Gevelrenovatie Sint-Pieters-Leeuw

Uw gevel laten renoveren in Sint-Pieters-Leeuw door een firma met tonnen ervaring? Ja dan ben je bij ons aan het goede adres!   Wij van Facadri hebben ervaring met alle soorten gevels en materialen. De nieuwste technieken worden gehanteerd en we gaan 100% voor een onberispelijk resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bezorgen u graag onze offerte.

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor uw gevel? 

Gevelrenovatie in Vlaams-Brabant. Het uitslijpen van de voegen, zandstralen van de tegels en het hervoegen.

Het uitslijpen, zandstralen en hervoegen van uw gevel

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet.  Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Het Schilderen en kaleien van een gevel in Vlaams-Brabant. Deze gevel is volledig in het wit geschilderd.

Schilderen of kaleien van uw gevel?

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Gevebepleistering in een beige tint. Deze Gevele in de provincie Vlaams-brabant is volledig bepleisterd en geïsoleerd.

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken in heel Vlaams-brabant!

In volgende gemeentes zijn we het heel vaak actief.

Uw gemeente staat hier niet tussen? Geen probleem wij doen zeker ook gevelwerken en gevelrenovaties buiten deze regio. Vraag uw vrijblijvende offerte! 

Waarom kiezen voor een gevelrenovatie?

 

Een aangetaste en verouderde gevel kan nefast zijn voor uw woning. Twijfel daarom er dus niet aan om te kiezen voor een gevelrenovatie. Dit kan door de volgende technieken : zandstralen, voegen, schilderen, kaleien, bepleisteren of crepi. We zijn actief in de regio Vlaams-Brabant dus zeker ook in Sint-Pieters-Leeuw. Vraag GRATIS uw vrijblijvende offerte!

Voegen: Is uw voegwerk nog in goede staat? Dit is niet alleen estetisch mooier, maar een goede voeg zorgt ook voor stabiliteit aan de woning + het houdt ook het vocht tegen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een gevelrenovatie.

Schilderen en kaleien:  Schilderen en kaleien is niet alleen estetisch mooi, maar het zorgt ook een beschermende laag tegen wind, UV-stralen en aanhechtend vuil.

Bepleisteren en crepi: Bij zwaar beschadigde gevels wordt vaak gekozen om te kiezen voor een gevelrenovatie door hem te bezetten met crepi. Dit is niet alleen mooi, maar heeft ook vele andere positieve voordelen zoals een uitstekende bescherming tegen doorslaand vocht, goede isolerende waarde,…