Crepi Merchtem

Gevelisolatie met crepi of gevelbepleistering is dé investering die u moet doen voor een energiezuinig en duurzaam gebouw. Crepi isoleert de buitengevel en zorgt voor een beter binnenklimaat. Dankzij de isolatie met crepi of gevelbepleistering reduceert u de warmteverlies van het gebouw. Hierdoor kunt u op uw energiefactuur besparen. Ook voor esthetiek loont het de moeite om te investeren in gevelisolatie en crepi: u geeft de gevel een aantrekkelijke, egaliserende uitstraling. U kunt uw pand een warme, stijlvolle look geven met crepi in één van de vele afwerkingen. Crepi zorgt er voor dat uw gevel geïsoleerd en beschermd is tegen vochtinfiltratie.

Wat is crepi of gevelbepleistering?

Crepi is een dunne laag bezemmortel of kalkmortel waar gipskorrels of zand doorheen zijn gemengd. De mortel wordt vervolgens met een krabber of bezem laagje voor laagje aangebracht om de gevel te bewerken. Deze afwerking heeft een mooie structuur en kleur die zeer decoratief is. Bovendien is crepi een milieuvriendelijk product omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen. Crepi biedt ook een goede isolatie en is daarom ideaal voor het isoleren van buitenmuren. Crepi wordt meestal aangebracht voordat andere soorten gevelisolatie worden aangebracht, maar het kan zelfs alleen worden gebruikt om de gevel te isoleren.

De voordelen van Gevelbepleistering of crepi

  • Crepi is een natuurlijk afwerkingsmateriaal die je gevel beschermt tegen vocht
  • Het geeft je gevel een egaal uitzicht
  • Het is snel te plaatsen
  • verkrijgbaar in heel wat kleuren.  Hierdoor kunnen we het doen passen bij alle stijlen van klassiek en landelijk tot modern en strak.
  • Het is een betaalbare isolatievorm die zich terug verdiend op lange termijn.

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor mijn gevel? 

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor mijn gevel? 

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet. Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Schilderen of kaleien va uw gevel?

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken vaak in de regio rond Merchtem! Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

©2024 Facadri bv

Cookies & Privacy policy

Made by KMO Design

Contactgegevens

Facadri
Plankenstraat 112A
1701 Itterbeek (Dilbeek)
België
info@gevelwerken.be
0477 67 68 56

BTW BE0845 331 046

Volg ons

Steeds vrijblijvende offerte 

Ik kom graag langs om uw project te bespreken! Aarzel niet om mij te contacteren.