Gevelwerken Sint-Genesius-Rode

U bent op zoek naar een firma die uw gevel kwalitatief kan renoveren in Sint-Genesius-Rode? Schitterend, want wij van Facadri zijn u graag van dienst!  Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen en vernieuwen van alle soorten gevels en materialen. De nieuwste technieken worden gehanteerd en we gaan 100% voor een onberispelijk resultaat. Vraag uw vrijblijvende Offerte!

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor mijn gevel? 

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor mijn gevel? 

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet. Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Schilderen of kaleien va uw gevel?

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken vaak in de regio rond Sint-Genesius-Rode! Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

©2024 Facadri bv

Cookies & Privacy policy

Made by KMO Design

Contactgegevens

Facadri
Plankenstraat 112A
1701 Itterbeek (Dilbeek)
België
info@gevelwerken.be
0477 67 68 56

BTW BE0845 331 046

Volg ons

Steeds vrijblijvende offerte 

Ik kom graag langs om uw project te bespreken! Aarzel niet om mij te contacteren.