Gevelwerken Anderlecht

U bent op zoek naar een firma die uw gevel kwalitatief kan renoveren in Anderlecht? Schitterend, want wij van Facadri zijn u graag van dienst!  Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen en vernieuwen van alle soorten gevels en materialen. De nieuwste technieken worden gehanteerd en we gaan 100% voor een onberispelijk resultaat. Vraag uw vrijblijvende Offerte!

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor mijn gevel? 

Gevelwerken in Anderlecht, het uitsluipen, zandstralen  en hervoegen van gevels.

Het uitslijpen, zandstralen en hervoegen van uw gevel

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet.  Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Het schilderen van een gevel in Anderlecht.

Schilderen of kaleien va uw gevel? 

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Crepi of gevelbepleistering in het wit van een gevel in Anderlecht.

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken vaak in de regio rond Anderlecht! Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!