Gevelwerken Vlaams-Brabant

Uw gevel laten renoveren in Vlaams-Brabant door een firma met tonnen ervaring? Ja dan ben je bij ons aan het goede adres!   Wij van Facadri hebben ervaring met alle soorten gevels en materialen. De nieuwste technieken worden gehanteerd en we gaan 100% voor een obrispelijk resultaat. Vraag uw vrijblijvende Offerte!

Welke soort gevelrenovatie is geschikt voor uw gevel? 

Gevelrenovatie in Vlaams-Brabant. Het uitslijpen van de voegen, zandstralen van de tegels en het hervoegen.

Het uitslijpen, zandstralen en hervoegen van uw gevel

Uw gevel er terug volledig als nieuw laten uitzien? Het lijkt utopisch, maar dat is het niet.  Met de nieuwste technieken maken wij uw gevel echt terug als nieuw. Benieuwd naar wat voor u zouden kunnen doen? Vraag uw vrijblijvende offerte!

Het Schilderen en kaleien van een gevel in Vlaams-Brabant. Deze gevel is volledig in het wit geschilderd.

Schilderen of kaleien van uw gevel?

Zijn de voegen nog goed, maar is door de tand destijds de kleur van uw stenen dof geworden? Dan is kaleien of schilderen zeker een goede optie. Wij zullen de volledige gevel onder handen nemen en transformeren. Vraag uw vrijblijvende offerte!

Gevebepleistering in een beige tint. Deze Gevele in de provincie Vlaams-brabant is volledig bepleisterd en geïsoleerd.

Gevelbepleistering of Crepi een onberispelijk resultaat

Met gevelbepleistering transformeert u de volledige woning. Een bewerking met enorm veel voordelen zoals isolatiemogelijkheden en een naadloos, perfect egaal resultaat. Reken op onze jarenlange ervaring en vraag uw vrijblijvende offerte!

Wij werken in heel Vlaams-brabant!

In volgende gemeentes zijn we het heel vaak actief.

Uw gemeente staat hier niet tussen? Geen probleem wij doen zeker ook gevelwerken en gevelrenovaties buiten deze regio. Vraag uw vrijblijvende offerte!